Надявам се,че не само президента убедихме, а и обществото. беше партията,

...
Надявам се,че не само президента убедихме, а и обществото. беше партията,
Коментари Харесай

Георги Свиленски посочи кога и с кого стартират преговорите за кабинет


" Надявам се,че освен президента убедихме, а и обществото. беше партията, която се държеше най-адекватно и смирено, положихме всички старания да има постоянен кабинет ". Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Георги Свиленски от.

" Служебното държавно управление не може да свърши нашата работа, може единствено да провежда изборите. Мисля, че и разбра това ", счита той.

" През миналите месеци се сложиха доста разграничителни линии, сътрудниците прекрачиха и някои личностни граници. Нека всяка партия да си гледа политическото пространство ".

Програма към този момент има, върху която ще седнем да приказваме, единствено би трябвало да почистим казуса с връзката посред ни и мисля, че всичко ще се подреди.

" Днес в 10 часа стартираме диалозите с  " ". В момента, в който сме подготвени, ще обявим решението си. Няма да бавим мандата. Парламентът би трябвало да продължи да работи. Преговаряме с законните ръководтсва на партиите, няма значение кого ще изпратят при нас ", съобщи той.

" Заявихме към този момент нашата позиция във връзка с и поста му на министър председател, и всичко е поради съветските дипломати. Толкова. Колкото по-бързо се случат диалозите и стигнем до решение, толкоз по-добре ", съгласно Свиленски.

" Предполагам, че в един предстоящ кабинет, ще има разбърквания, няма да е в същия състав ", добави Свиленски.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР